Bine ai venit pe site-ul nostru. Te rugam să citești cu atenție Termenii și Condițiile.

Bucură-te de deliciile Japoneze la tine acasă. Samurai este despre un stil de viață sănătos, ce aduce fericire. Despre prietenie și momente speciale petrecute cu oamenii frumoși savurând pe îndelete și cu plăcere din conceptul de gastronomie japoneză livrat direct la tine acasă.

Condițiile livrării

Primirea comenzilor pentru mun. Chișinău,mun. Orhei și or.Comrat: Zilnic de la 10:00 pînă la 21:00
Prețul livrării:
10 lei în raza or. Chișinău*
GRATIS în raza or. Orhei**
GRATIS în raza or. Comrat***
*Pentru comenzi mai mari de 150 lei. Pentru comenzi mai mici de 150 lei prețul livrării este de 30 lei. Cu excepția zonelor nestandarte pentru mun. Chișinău indicate în Price List, atașat în Termeni și Condiții.
**Pentru comenzi mai mari de 150 lei. Pentru comenzi mai mici de 150 lei prețul livrării este de 20 lei.Cu excepția regiunilor din mun. Orhei, preț pentru care este atașat în Termeni și Condiții.
***Pentru comenzi mai mari de 150 lei. Pentru comenzi mai mici de 150 lei prețul livrării este de 15 lei.Cu excepția regiunilor din or. Comrat, preț pentru care este atașat în Termeni și Condiții.
Timpul livrării: Sunt posibile rețineri/întîrzieri la livrare în cazuri de suprasolicitare, condiții meteo, calamități naturale, accidentări a unor segmente de stradă, ambuteiajele și alte cazuri excepționale care pot influența asupra timpului de livrare.

Mai multe detalii puteți afla la Call Centru 022800805

Achitare: La livrare este posibilitatea de achitare doar în numerar